Selidbe Marijo – Obrt za prijevoz i usluge

Objavljeno 1. listopada 2019.
KategorijaTransport i promet
LokacijaZagreb
Ocjena
5.0
Status Trenutno zatvorenoOtvara se u 07:00 danas
Selidbe Marijo – Obrt za prijevoz i usluge

Obrt za prijevoz i usluge “Marijo” bavi se uslugama transporta s tradicijom od 15 godina. Naše stranke su ujedno naši partneri s kojima njegujemo kvalitetne i dugotrajne poslovne odnose i pri tome držimo razinu svoje usluge na vrlo visokom nivou.

Naša primarna djelatnost su usluge transporta robe i selidbe u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama za koje posjedujemo licencu za međunarodni promet. Pored toga vršimo i usluge carinjenja robe te uvoz i izvoz za pravne i fizičke osobe. Specijalizirani smo kako za manje tako i za veće i zahtjevnije selidbe.

Vozila koja koristimo za međunarodni prijevoz su nova do dvije godine starosti a za domaći prijevoz od dvije do pet godina. Vrste vozila koja koristimo za transport su furgoni IVECO 35 C13 dužine 4,60 m, visine 2,15 m, volumena 18,5 m3 i nosivosti 1100 kg, 1300 kg, 1600 kg, 2000 kg i 2500 kg. Vozila su sa meko obloženom unutarnjom oplatom za zaštitu osjetljivog namještaja prilikom vožnje. Broj vozila koja se koriste pri selidbi – transportu se dodjeljuje prema potrebi, odnosno količini dogovorenog posla.

U dupliranom prijevozu dižemo do 35 m3 robe ili namještaja i do 4000 kg težine, što se odnosi na prijevoz i selidbe unutar Hrvatske, a za međunarodni transport prema dogovoru.

Selidbu ili transport je potrebno naručiti najmanje jedan dan unaprijed. Za sva pitanja u vezi selidbe ili cijene nazovite nas na telefon ili pošaljite upit na email.

Ukoliko niste sigurni ili ne možete sami procijeniti potreban broj vozila za selidbu nazovite nas i mi će to napraviti za Vas.

01 Review

  • 1 Ocjena
  1. 5
    Tonka Submission Oct 01, 2019

    Selidba i prijevoz

    Brzi, profesionalni, korektni, cijene vise nego prihvatljive. Sve pohvale!

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.