KVK Projekt

Usluge

SUSTAVI GRIJANJA I HLAĐENJA

  • Kvalitetno
  • Učinkovito
  • Optimalno
Pravi sustav grijanja pruža nam toplinu i kvalitetu života, omogućava nam zdraviji i udobniji životni prostor i štiti ga od vremenskih promjena.
Naš stručni kadar i montersko osoblje osigurava Vam kvalitetnu, učinkovitu i optimalnu uslugu dovođenja topline u Vaš životni prostor, proizvodni pogon, ured ili bilo koji drugi boravišni prostor.
Izgradimo vaš energetski učinkovit sustav grijanja!

VODOVODNE INSTALACIJE I KANALIZACIJSKI SUSTAVI

Izvodimo radove postavljanja, zamijene ili održavanja vodovodnih instalacija, kanalizacijskih sustava i sanitarnih elemenata.
Višegodišnje iskustvo na izvođenju instalacija, stalna edukacija i stručno osoblje, osiguralo nam je kvalitetu poslovanja.
Profesionalna i ispravna ugradnja je bitna stavka prilikom izgradnje sustava za Vaš projekt.

VENTILACIJSKI SUSTAVI ZA IZMJENU ZRAKA

  • Svježe
  • Kvalitetno
  • Dugoročno
Izvodimo instalacije sustava za izmjenu zraka grijanja i hlađenja.
Od malih sustava s povratom topline do velikih klima komora nudimo ventilacijska i klimatizacijska rješenja za svaku primjenu.
Formiramo različita dugoročna i kvalitetna rješenja za ventilaciju s kojima stvaramo svježu, kvalitetnu i čistu okolinu u životnom prostoru, a isto tako i u komercijalnim i industrijskim prostorima.

PLINSKE INSTALACIJE

  • Sigurno
  • Stručno
  • Pouzdano
Stručno i kvalitetno izvodimo plinske instalacije neovisno o veličini i broju potrošača.
Organiziramo sva potrebna ispitivanja i certifikate ispravnosti plinskih instalacija prema pouzdanim pravilima struke.
Omogućavamo nesmetan i siguran dotok plina od glavnoga voda do trošila različitim objektima.

O nama

40 godina iskustva!

Prikupljali smo iskustvo u obrtima, tvrtkama i korporacijama na području jugo-istočne Europe i SR Njemačke. Godinama smo učili ii sudjelovali u projektima kako bi to što stručnije implementirali u rad i usluge. Kroz različite projekte stekli smo željeno iskustvo i kvalitetu izvođenja radova.

Otvaramo obrt za postavljanje, instalaciju i trgovinu u Munchenu, Njemačka. Surađujemo sa mnogim partnerima i uspijevamo uspiješno samostalno izvoditi velike projekte. Uz iskustvo, uspijeli smo usaditi temeljne vrijednosti našeg poslovanja. profesionalnost, stručnost, efikasnost i natjecateljski duh.

Naš put nastavljaju „mlade generacije“ u svrhu modernizacije poslovanja i konkurentnosti na tržištu. Cilj nam je oko nas okupljati mlade entuzijaste koji žele djelovati i kreirati uspješno poslovanje. To je jedini način kako bi naša priča bila dugoročnog vjeka.

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.