Kuhinje Zdjelar

Objavljeno 3. studenoga 2017.
KategorijaDizajn interijera
LokacijaZagreb
Ocjena
0.0
Status Trenutno zatvorenoOtvara se u 09:00 danas
Kuhinje Zdjelar

Kuhinje Zdjelar

Od 1992. godine vodimo obiteljski posao proizvodnje i prodaje namještaja. Sve te godine nalazili smo put do tržišta trudeći se i ulažući u znanje i kvalitetu, prateći suvremene trendove kako u samoj tehnologiji proizvodnje tako i u poimanju filozofije stambenog prostora.

Preporuke naših zadovoljnih kupaca za nas su veliko priznanje i najbolja reklama. Dizajniranje prostora i maštanje o oblicima, bojama, materijalima, detaljima, uvijek je novo zadovoljstvo ili jednostavno rečeno radimo posao koji volimo i koji nas nadahnjuje.

Svaki je kupac kao i svaki prostor specifičan. Zato je naš pristup u popunosti individualistički. Radimo isključivo po narudžbi, proizvodnja je vrlo fleksibilna i posvećena i najmanjim detaljima, a cijene prihvatljive.

Iako naš proizvodni asortiman čini namještaj za sve stambene prostore, KUHINJE ZDJELAR su se svojom kvalitetom, funkcionalnošću i estetikom nametnule kao vodeći proizvodni i prodajni brand. Nedavno smo modernizirali njegov grafički oblik ne bismo li vizualnu tržišnu komunikaciju učinili prepoznatljivijom.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO U IZRADI NAMJEŠTAJA

PO MJERI ZA VAS IZRAĐUJEMO:

  • kuhinje po mjeri (iveral, mediapan visoki sjaj i mat, te akril sa laserskim kantiranjem)
  • lakiranje vrata/fronti u mediapanu prema RAL i NCS karti po cijeni od 500-800 kn/m2
  • ormare po mjeri (klizna vrata, ugradbeni)
  • kupaone
  • dnevne boravke

ZAŠTO ODABRATI NAS:

  • Garancija na proizvode i BLUM okove traje 5 godina.
  • Izmjera, 3D prikaz, montaža i dostava namještaja te rok isporuke 30-40 dana.
  • Svaki mjesec nudimo zanimljive pogodnosti koje će Vam olakšati uređenje Vašeg doma.

Za sve informacije, savjete i mogućnosti možete nas kontaktirati telefonski, e-mailom ili posjetiti u Međugorskoj 61, Zagreb.

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.