Krojač Drdić | Šivanje po mjeri | Radna lovačka odijela

Objavljeno 3. studenoga 2017.
LokacijaZagreb
Ocjena
0.0
Status Trenutno zatvorenoOtvara se u 09:00 danas
Krojač Drdić | Šivanje po mjeri | Radna lovačka odijela

Koliko puta se dogodilo da su vam pukle hlače ili suknja, da se poderalo odijelo ili haljina i to ste odlučili baciti jer niste znali što s tim? Djeci ste kupili novu jaknu ili hlače (i to ne baš jeftine) i drugi dan jakna je poderana.

Što sad? Kupiti drugu, a jedva ste odvojili novce i za prvu? Otvorite ormar, a u njemu se sva odjeća „stisnula“preko noći ili što god odjenete sve visi na vama? Imate kožnu jaknu, poderala se podstava, pukao je„ciferšlus“ i slično? Zar vam nije palo na pamet da bi se tu moglo nešto popraviti? Da, najjednostavnije bi bilo kupiti novo. Ali kako ipak uštedjeti i to do deset puta, pogotovu u ova krizna vremena?

Zato sam ja tu, vaš INTERNET KROJAČ!

Htjeli bi ste odjevni predmet za posebnu prigodu baš prema zamislima u vašoj glavi ili možda prema skici iz nekog magazina, a baš to nigdje ne nalazite? Imate li poseban odjevni zahtjev, a vaše želje i stil nenalazite unutar dostupne konfekcije? Treba vam svečano odijelo, gerok, frak, haljina, ženski kostim ili možda kostim za maškare? Želite imati nešto što nitko nema ili se samo želite pohvaliti originalnim hrvatskim proizvodom? I tu vam je na usluzi vaš KROJAČ.

Imate posebnu ideju kako trebaju izgledati vaše zavjese, presvlake za trosjede, dvosjede i fotelje, stolnjaci? Za bilo kakva specijalna šivanja, i za sve ono što se može šivati, na usluzi vam je vaš KROJAČ. I na kraju, trebate li samo stručni savjet, sa zadovoljstvom ću vam ga pružiti. Cijena: samo vaš osmijeh bez obzira tko će vam obavljati potrebne usluge.

Popravci pouzećem ili PP usluga i usluga obiteljski paket

Što je PP usluga? Ako zbog radnih obaveza ili nekih drugih razloga ne možete osobno doći u moju radionicu, kontaktirajte me i dogovoriti ćemo primanje i povrat popravljenog putem pošte. Usluge popravaka plaćate pri preuzimanju, a ovisno o složenosti i dogovoru popravak može trajati 24 – 72 sata, što ne uključuje vrijeme dostave. Postoji mogućnost da i sam dolazim po popravke na vaš poziv i da vam ga isto tako i vratim u slučaju da vrijednost popravka prelazi 200,00 kn. Osim usluge PP, moguće je dogovoriti i uslugu “obiteljski paket”. Ukoliko imate više stvari za popravak, cijena popravka će biti manja, već prema tome kako se dogovorimo! Za primjer: skraćivanje hlača je 30,00 kn, a ako imate 4 para hlača za skratiti, (vaše, vašeg partnera, dječje…) to vas neće koštati 120,00 nego 100,00 kn pa imanje.

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.