Friščić servis

Objavljeno 17. prosinca 2017.
LokacijaIvanec
Ocjena
5.0
Status Trenutno otvoreno
Friščić servis

Friščić servis – ovlašteni servis za plinska trošila uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge servisa plinskih trošila za fizičke i pravne osobe na području Varaždinske županije. Dostupni su za:

  • stručne i pouzdane usluge servisa plinskih bojlera, plinskih mjerila, plinskih kotlova
  • preporuka za ovlašteni servis renomiranih proizvođača Wolf, Sime i Viessmann te Vaillant .

Cijenjeni su zbog dolaska na hitne intervencije po potrebi klijenata, a kroz dugogodišnju tradiciju i iskustvo prepoznati su po susretljivosti sa svakim klijentom pojedinačno kako bi što bolje odradili dogovorene usluge.

Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja ima dobru suradnju s klijentima, garanciju na usluge i profesionalnost u radu.

Friščić servis tvrtka ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem na području plinskih instalacija te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

01 Review

  • 1 Ocjena
  1. 5
    Kristijan Administrator Oct 17, 2017

    Odličan servis i kvaliteta

    Nazvao čovjeka, došao za sat vremena i sredio bojler ko pravi profić!

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.