F1 kompjutor d.o.o. – Servis računala

Objavljeno 3. studenoga 2017.
KategorijaServis računala
LokacijaSamobor
Ocjena
0.0
Status Trenutno otvoreno
F1 kompjutor d.o.o. - Servis računala

F1 kompjutor d.o.o. je osnovana 1996. i od tada nudimo informatičke usluge na području grada Samobora i okolice. Prvenstveno se bavimo raznim popravcima računala, nadogradnjama te sklapanjem računala po narudžbi. Pri tome koristimo kvalitetne komponente i predani smo tome da našim vjernim klijentima pomognemo oko svih računalnih problema.

Osim popravaka običnih računala – bavimo se i neobičnim računalima.Ukoliko trebate kvalitetno osoblje za brigu o Vašem serveru – nazovite nas!

Ni računalne mreže nam nisu problem, pokrivamo sve – od jednostavnih kućnih instalacija do većih uredskih okruženja.

Očistit ćemo Vaše računalo od virusa i zaštititi ga kako se situacija ne bi ponovila u budućnosti. Rado ćemo Vas savjetovati kako da ubuduće budete oprezniji i sigurniji na internetu.

Provjerite zaš to su mnoge samoborske tvrtke izabrale upravo nas da na mjesečnoj bazi brinemo o njihovoj kompletnoj informatičkoj infrastrukturi.

Naš cilj je vrlo jednostavan

Doći u vaš dom, tvrtku, stan ili radno mjesto bez ikakve obaveze s vaše strane, napraviti dijagnozu kvara i dati najpovoljniju ponudu za popravak u najkraćem roku. Mreže su naša specijalnost, a virusi i spyware-i naši najgori neprijatelji kojih se rješavamo s lakoćom.

F1 kompjutor - Servis računala Samobor

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.