Dom za starije Sveta Helena u Samoboru

Objavljeno 23. rujna 2019.
LokacijaSamobor
Ocjena
0.0
Dom za starije Sveta Helena u Samoboru

Dom za starije osobe “Sveta Helena” udaljen je 1200 metara od Trga kralja Tomislava, odnosno od samog centra Samobora.  Pješak će laganim hodom, tu udaljenost prijeći za desetak minuta.

Udaljenost od Zagreba je oko 20 kilometara. Autom ćete tu udaljenost prijeći za dvadesetak minuta. Od graničnog prijelaza u Bregani Dom za starije Sveta Helena udaljen je 3.5 kilometara, što je automobilom moguće prijeći za nekoliko minuta.

Smješteni smo u rezidencijalnom djelu Samobora, gradskoj četvrti Sveta Helena, koja nosi isto ime kako i naš Dom za starije osobe. Na samom ulazu u objekt nalazi se besplatni parkirališni prostor sa kapacitetom od 35 mjesta. Vodeći se željom da svojim korisnicima osiguramo kvalitetan smještaj, sve sobe i zajedničke prostorije u domu opremljene su modernim i kvalitetnim namještajem i svom potrebnom opremom.

Sve sobe i apartmani imaju prirodno osvjetljenje i umjetnu električnu rasvjetu, klimatizirani su i grijani. Svaka soba i apartman ima vlastitu kupaonicu i sanitarni prostor. Isto tako svaka smještajna jedinica ima vlastiti LCD televizor, telefonsku liniju i besplatan pristup internetu putem Wireless mreže koja pokriva cijeli objekt. Imamo apartmanske ili bolničke krevete, a pokraj svakog je ekstenzija SOS sustava. Dom za starije Sveta Helena ima lift i opremljen je sustavom Video nadzora. Objekt ima veliku natkrivenu terasu i balkone za šetnju oko cijelog doma.

Misija

Naša misija je cjeloukupna, profesionalna i kvalitetna svakodnevna skrb i njega za pokretne i nepokretne osobe treće dobiBrinemo za sigurnost i medicinsku skrb svakog našeg korisnika uz konstantan liječnički nadzor.

Veliku pažnju poklanjamo i slobodnom vremenu naših korisnika, odnosno vježbama i  aktivnostima, kako bismo im uz skrb i njegu osigurali razonodu i razbibrigu. Obilježavamo blagdane i rođendane. Uz dogovor s našim korisnicima organiziramo i izlete, te odlaske na aktivnosti van doma.

Bitan element u skrbi korisnika je pravilna prehrana, koju prilagođavamo potrebama svakog korisnika, poštujući visoke HACCP standarde.

Vizija

Naša je vizija postati prepoznatljiva i cijenjena Ustanova u pružanju skrbi starijim osobama. Takvu prepoznatljivost želimo postići požrtvovnim angažmanom, profesionalnim radom i zalaganjem.

Cilj nam je poboljšati kvalitetu života naših korisnika uz primjenu najnovijih stručnih znanja. Svoj posao obavljamo humano, profesionalno, savjesno, odgovorno i na dobrobit korisnika. U svom radu uzimamo u obzir načela jednakosti, ljudskih vrijednosti i dostojanstva svih ljudi.

 

Usluge

  • Smještaj starijih osoba
  • Tjelesna i zdravstvena njega
  • Prehrana
  • Medicinska njega 0-24h
  • Nadzor lječnika i specijalista
  • Fizioterapija i medicinska masaža

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.