Centar Edukacije Butković

Objavljeno 13. rujna 2019.
LokacijaZagreb
Ocjena
0.0
Status Trenutno zatvorenoOtvara se u 08:00 sutra
Centar Edukacije Butković

Metoda učenja u Centru Edukacije Butković osmišljena je kako bi osigurala trajnu promjenu u našim polaznicima, u učionici i izvan nje. Centar u ponudi ima brojne radionice za građanstvo, tvrtke i djelatnike u obrazovanju. Još od 1990. godine poznati smo po visokokvalitetnim tečajevima stranih jezika. Vjerujemo u stalnu promjenu osluškujući potrebe i prateći rezultate naših klijenata.

Naš zaštitni znak su Butković metoda™ koji podrazumijevaju integraciju brojnih vještina u sve tečajeve stranih jezika  i radionice te garantira trajne rezultate kroz razne misaone procese i praktičnu primjenu novih spoznaja.

​Naš cilj je obrazovati generacije koje će učiniti svijet boljim mjestom.

​Zašto odabrati baš nas?

Smješten u Zagrebu te povezan s međunarodnom mrežom edukatora inovatora, Centar je odraz najsuvremenijih trendova u edukaciji, u čijem kreiranju i aktivno sudjeluje. Između ostalog, s partnerima iz cijelog svijeta organizirali smo 2018. godine EdChange Global, ovogodišnjeg ISTE dobitnika Honorable Mention Awarda za promicanje i implementaciju međunarodne suradnje u obrazovanju. Prof. Vlatka Butković je kao reformator ECG-a i Project Manager za Europu bila spona između profesora u Europi i ostatka svijeta.

Od rujna 2018. prof. Butković je suosnivačica platforme za razmjenu znanja na globalnoj razini Connected Educators Appreciation Day #CEduAD. Njezin rad, a time i rad našeg centra usmjeren je na stalno porofesionalno usavršavanje i suradnju s edukatorima iz cijelog svijeta.

​Tim profesora Centra Butković sustavno implementira novosti u obrazovanju u nastavu.

RAZVOJ METODE KROZ GODINE

Od samih početaka neprekidno smo rasli i širili svoju ponudu. Uspjesi naših polaznika donijeli su nam reputaciju postojanog i respektabilnog centra s visokim kriterijima. Nekoć u jednoj učionici, danas nastavu organiziramo u 300m2 vlastitih multimedijiski opremljenih učionica te na nekoliko lokacija širom Zagreba.

Metoda po kojoj smo prepoznati ima svoje tajne sastojke čiju tajnu ćemo sačuvati za svoje polaznike, ali vam možemo reći toliko – upornost, kreativnost, suvremena tehnologija i dobar, stari “dril” donose rezultate bez iznimke.

 

Zavirite u našu virtualnu knjižnjicu! Čitajte članke koje za vas odabiremo s ciljem proširivanja materijala za učenje stranih jezika te stjecanje drugih vještina. 

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.