Bravarija Kanceljak obrt – Kovana umjetnička bravarija

Bravarija Kanceljak obrt – Kovana umjetnička bravarija

Objavljeno 31. listopada 2018.
KategorijaBravarija
LokacijaSamobor
Ocjena
0.0

BRAVARIJA KANCELJAK je obrt za proizvodnju i postavljanje metalnih ograda i rešetki, metalnih konstrukcija, građevinske stolarije, kovanih profila, kovanih ograda i balkona te drugih proizvoda od metala.

Obrt ima radionicu površine 350 m2 te se sastoji od raznih strojeva, alata i male kovačnice. Poslujemo od 1996. godine. Vlasnik je Vlado Kanceljak koji svojim tridesetogodišnjim iskustvom u bravarskim poslovima uspješno, u suradnji sa sinom Marko Kanceljak, vodi tvrtku. Kao pravi obiteljski obrt, nastojimo gajiti tradiciju bravarije u Samoboru, a ujedno ići u korak s trendovima prateći tehnologiju i dizajn.

Veliki dio našeg programa je kovana umjetnička bravarija, pri čijoj izradi ulažemo svoje vještine, znanje i tradicionalno zanatstvo. Naše usluge su prepoznali mnogobrojni veliki klijenti i mali kupci koji žele personalizirati pristup uređenju svoje okoline, poslovnog okruženja ili mjesta stanovanja.

Svakom poslu pristupamo pomnim planiranjem u dogovoru sa klijentom kako bismo dobili maksimalni učinak i zadovoljnog kupca.

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.