BB metal obrt za bravarske usluge

Objavljeno 28. svibnja 2019.
KategorijaBravarija
LokacijaSamobor
Ocjena
0.0
Status Trenutno zatvorenoOpens on Monday at 08:00
BB metal obrt za bravarske usluge

BB metal je obrt koji nastavlja obiteljsku tradiciju pružanja i obavljanja bravarskih usluga. Danas posao vode i obavljaju Boris i Krešo Bertol, u potpuno opremljenoj radionici za naš posao, nastavljajući tradiciju prenešenu od oca čije iskustvo i dugugodišnji rad, stećen jednim djelom u inozemstvu uspješno nastavljaju i danas.

Radimo u struci već više od 25 godina, te svojim iskustvom, entuzijazmom i pristupom prema poslu kojeg obavljamo te stalnom edukacijom i usavršavanjem najveću pažnju posvećujemo kvaliteti kao i individualnom pristupu prema svakom radnom zadatku koji se stavlja pred nas.

Svoje proizvode i usluge izvodimo po sistemu „ključ u ruke“ te na taj način  garantiramo kako za kvalitetu izvedenih radova tako i za dogovorene rokove. Izlazimo na lice mjesta te svojim iskustvom i savjetima, našim kupcima tražimo i dajemo optimalna rješenja individualnim pristupom svakom zahtjevu.

Za svoje klijente izrađujemo tehničku dokumentaciju s konačnim prijedlozima i rješenjima.

Slobodno nam se obratite za bilo kakvim potrebama vezano uz naše proizvode i usluge. Vršimo izlazak na teren uz prethodni dogovor bez ikakve obveze.

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.