Aquatic Design d.o.o.

Objavljeno 17. studenoga 2019.
LokacijaSveta Nedelja
Ocjena
0.0
Status Trenutno otvoreno
Aquatic Design d.o.o.

Osnovana od istinskih zaljubljenika u prirodu, Aquatic-Design je tvrtka sa željom da svojim korisnicima ponudi doživljaj prirode u obliku akvarija, terarija ili ukrasnih vrtnih jezeraca. Kroz godine proširili smo ponudu na prirodne bazene bez klora (swimpond) i vertikalne zelene zidove.

U svom radu koristimo prirodne materijale i razvijene procese, nastale višegodišnjim učenjem i proučavanjem biologije zatvorenih sustava, kako bi za Vas napravili oazu kao predah od svakodnevnih obveza.

Iza nas je velik broj radova svih vrsta akvarija i terarija, tako da svaku Vašu želju možemo pretvoriti u stvarnost. Naša tvrtka okuplja najveće stručnjake u ovoj specifičnoj niši.

Kroz godine rada, istaknuli smo se kao vodeća tvrtka za dizajniranje, izradu, opremanje kako kućnih akvarija i terarija, tako i složenih akvarijskih sustava za javne akvarije. Znanje i predanost nas čini istaknutima među ostalim tvrtkama. Sudjelovali smo kao stručni suradnici, izvođači i dizajneri na prvom javnom slatkovodnom akvariju Aquatika. Još jedna bitna referenca je javni akvarij Pula, gdje smo uredili tri najveća akvarija (dva morska i jedan slatkovodni) u novom dijelu tvrđave Verudela.

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.