Američki institut – tečajevi engleskog jezika u Zagrebu

Objavljeno 13. rujna 2019.
LokacijaZagreb
Ocjena
0.0
Status Trenutno zatvorenoOtvara se u 09:00 sutra
Američki institut - tečajevi engleskog jezika u Zagrebu

Američki institut otvoren je za javnost i omogućuje besplatne individualne konzultacije o mogućnostima odlaska na studij u SAD, testiranja znanja engleskog jezika, te savjetovanje o građi i materijalima za samostalno usavršavanje jezika, te postupku aplikacije za američke ustanove visokog obrazovanja.

 

UČENJE ENGLESKOG JEZIKA U AMERIČKOM INSTITUTU

  • Male grupe (od 2 do 6 polaznika) u kojima ćete imati priliku pitati i biti pitani.
  • Naši nastavnici su izvorni govornici, što Vam pruža priliku učiti upravo onaj engleski s kakvim ćete se kasnije i susresti

Tečajevi

Opći konverzacijski

Izvornim govornicima osigurava se nastava isključivo na engleskom jeziku, a malim grupama (2 do 6 polaznika) omogućuje se individualan pristup i prilagođavanje potrebama svakog pojedinog polaznika.

 

Specijalizirani tečajevi

  • Pravni
  • Poslovni
  • Prezentacijske vještine
  • Academic Writing
  • Engleska gramatika
  • Engleski za EU

Weekend

Weekend tečaj engleskog jezika namijenjen je polaznicima općeg konverzacijskog tečaja koji, uslijed brojnih obaveza, ne mogu pohađati tečaj tokom radnog tjedna, već im odgovara vikend termin subotom, te intenzitet tečaja od jedan puta tjedno po dva nastavna sata.

Intenzivni

Intenzivni tečaj osmišljen je za polaznike koji u kratkom roku moraju svoje znanje engleskog jezika unaprijediti, usavršiti, ili se osloboditi u aktivnom služenju engleskim. Nastavna metoda i materijali prilagođeni su brzom svladavanju gradiva, te osposobljavanju polaznika za samostalno i kvalitetno služenje engleskim, uz fokus na govorenju i snalaženju u svakodnevnim situacijama.

Express ljetni intenzivni tečaj

HIT ljetni intenzivni tečaj osmišljen je za polaznike koji u kratkom roku moraju svoje znanje engleskog jezika unaprijediti, usavršiti, ili se osloboditi u aktivnom služenju engleskim. Nastavna metoda i materijali prilagođeni su brzom svladavanju gradiva, te osposobljavanju polaznika za samostalno i kvalitetno služenje engleskim, uz fokus na govorenju i snalaženju u svakodnevnim situacijama.

Ljetni intezivni

Tečaj traje 5 tjedana, a nastava se održava tri puta tjedno u nastavnim cjelinama od 120 minuta.

Ljetni individualni tečaj

Cilj individualnog tečaja je da polazniku omogući uspješno prelaženje nastavnog materijala i brzo usavršavanje engleskog jezika, kako bi se u najkraćem mogućem roku novostečeno znanje moglo primijeniti kako na poslovnom planu, tako i u svakodnevnom životu.

Online

Američki institut organizira online individualne tečajeve za polaznike koji se fizički ne nalaze u Zagrebu. Nastava je organizirana putem Skype-a, a tečaj počinje kada polazniku odgovara. Na ovaj je način moguće pohađati sve vrste tečajeva koje organizira Američki institut.

Za tvrtke

Američki institut nudi programe učenja engleskog jezika posebno osmišljene i prilagođene za poslovne subjekte. Svaki program prilagođen je potrebama Vaše tvrtke, te se bavi onim vidom engleskog jezika koji će Vašim djelatnicima najviše trebati u poslovnom okruženju Vaše djelatnosti. Profil Vaše tvrtke najvažniji je čimbenik u kreiranju programa i planiranju nastave za Vas.

 

Cilj nam je ne samo naučiti vas engleski, već i kako ga upotrijebiti u svakodnevnom životu.

Napišite recenziju

Ocjenite

Claim This Listing

Zatražite prava na ovaj subjekt kako biste upravljali stranicom subjekta. Dobit ćete pristup nadzornoj ploči subjekta, gdje možete učitati fotografije, promijeniti sadržaj i još mnogo toga.